Post by casleacondongca on Feb 22, 2022 15:50:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای پول بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io – 3D Farming Arcade 2022 version ▞▞▞
دست سازنده این بازی نکنه این فرد واقعا با استعداد هستن اما حیف که وسط بازی تبلیع میاره من بخاطر همین یک ستاره کم دادم👏👏👏👏👏👏افرین🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
منجمد می شود و پیشرفت شما را ذخیره نمی کند
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
چرا وقتی پشت مجموعه خود را لمس می کنید می میرید؟ بازی هیچ معنایی ندارد، به نظر می رسد اگر گیم پلی بازی آنقدر عجیب و غریب نبود، می تواند یک بازی سرگرم کننده باشد.
عاشق بازی، تسطیح مناسب است. راه بسیار سرگرم کننده برای گذراندن زمان. من در نهایت آن را حذف می کنم زیرا ماه ها پیش آن را به آخرین سطح رساندم و هیچ به روز رسانی با سطوح جدید وجود ندارد، بنابراین فضای ذخیره سازی هدر می رود. هر چند یک بازی عالی برای چند هفته.
خیلی عالیه من ساعتها بازی کردم
بازی خیلی خوبیه♥️♥️اما تبلیغات زیاد.
بازی بدی هستش
Cooking Mama: Let's cook! Educativi kebg
بازی خوب اما تبلیغات وحشتناک، بعد از هر بازی یک تبلیغ نمایش داده می شود ...
اگرچه این بازی سرگرمکننده است و بچهها را مشغول نگه میدارد، اما خیلی بد است و شما باید یا دستگاه خود را خاموش کنید یا ساعتها بازی را انجام ندهید تا بتواند به تنهایی آن را انجام دهد. من گوشی خود را بررسی کرده ام، اینطور نیست که همه برنامه های دیگر من خوب کار کنند.
راستش بد نیست اما دیگر بازیکنان برای من به راحتی شکست می خورند. همچنین گرافیک شگفت انگیز نیست. اگر فقط این دو مورد را اصلاح کنید، سزاوار امتیاز 5 ستاره خواهد بود
زود خسته میشه
نیمی از زمانی که صرف بازی میشود، تماشای تبلیغات است، حتی اگر روی دکمههای دوبل یا احیا کلیک نکنید، باز هم باید یک تبلیغ را تماشا کنید، در غیر این صورت یک بازی کوچک مناسب را خراب میکند.
من مشکل دارم، بعد از اینکه به یک سطح خاص رسیدم، بقیه فقط خالی بود. این به من نشان نمی دهد که به چه تعداد از سبزیجات نیاز دارم تا ادامه دهم. همچنین سطوح بیشتری را نشان نمی دهد. میشه این مشکل رو حل کنید لطفا علاوه بر این، این یک بازی واقعا عالی است، من آن را دوست دارم.
من عاشق این بازی هستم، خیلی عالی و جالب است! من فقط دوستش دارم!!
خیلی عالیه حتماً نصب کنید من خودم هم تازه دیدم داخل گوشی دختر مردم خیلی خوبه حتما نصب کنید 🙏🏻🙏🏻
بازی خیلی قشنگه هنوز دارمش مامانم داره بازی می کنه ولی بدیش اینه که هیچ پولی نمیده الماس نمیده هیچی نداره ولی خیلی قشنگه
عجب بازی خوبی عالیه واقعا
خوبه اما آخرش نمیشه که بری صد در صد . برای همینم ی ستاره کم کردم . تازه این مامانم بازی میکنه. بهتون پیشنهاد می کنم که حتما نصبش کنید و تو این وضعیت خیلی سرگرممون می کنه. 🤛🤜❤❤❤❤❤
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulácie yyv
این یک بازی شگفت انگیز است من این بازی را بسیار دوست دارم و سرگرمی و زمان زیادی دارم اما یک مشکل در این بازی این است که تبلیغات زیادی در این بازی وجود دارد بنابراین شما تبلیغات را در این بازی کاهش داده اید .... ......
عالیه فقد به جون خدامونم بخریم میبازیم
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simuliaciniai sbtu
خیلی خوب هست فقط خیلی تبلیغ داره به خاطر همین من ۲ستاره کم می کنم و ۳ تا ستاره میدم
این سرگرم کننده است و کنترل ها برای حرکت دادن کامیون شما بسیار سخت است. اما من واقعاً این بازی را دوست دارم بنابراین به 5 در نیم امتیاز می دهم. و تقریباً این بازی را در تبلیغات بسیاری فراموش کردم. همه بازی ها تبلیغات بسیار زیادی دارند.
تنها دلیلی که من 3 ستاره گذاشتم این است که شما باید فضای بزرگتری داشته باشید و همچنین محصولات باید بتوانند پس از گرفتن آنها دوباره برگردند. با تشکر
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simuliaciniai gfm
Harvest apples,wheat,tomatoes, eggplants and al... ... UFO.io: Multiplayer Game 2.6.1 APK ... Harvest.io – Farming Arcade in 3D 1.13.3 APK.
این بازی واقعاً خوب است اما بعد از سطح 25 چیزی به من نشان داده نمی شود و سیستم کنترل آن به دلیل آن به اندازه کافی خوب نیست ، من ضرر می کنم ، لطفاً سعی کنید این بازی را بهبود ببخشید اما واقعاً بسیار جالب است و من به آن معتاد می شوم. اما اکنون من نمی توانم این بازی را بازی کنم زیرا بعد از سطح 25 سطح ندارد لطفاً سعی کنید چند سطح دیگر بسازید.
تبلیغات ویدیویی بعد از هر سطح بسیار آزاردهنده و مزاحم است. تمام لذت بازی را از بین می برد. متوجه شدم تبلیغات برای هزینه های توسعه شما ضروری است، اما خیلی حریص نباشید.
بازی اندروید Tractor Farming - چارخونه پلاس
مثل وقتی که از دست خواهرم عصبانی هستم یا وقتی از انجام کارهایم ناامید می شوم یا خسته می شوم یا چیزی شبیه به آن می ماند رضایت و آرامش است.
بازی اندروید FS 20 - پارس هاب
بازی خوبی است اما سطح دیگری وجود ندارد
من نمی توانم این بازی را متوقف کنم! من همچنین دوست دارم که بچه های 3 و 6 ساله من هم بتوانند این بازی را انجام دهند! کنار هم می نشینیم و تبلت را به عقب و جلو می دهیم. خیلی راضی کننده است
بعد از یک سطح، هیچ هدفی برای رقابت وجود ندارد... اگر گلی وجود نداشته باشد، بازی کردن بی فایده است
من این بازی را دوست دارم اما یک مشکل وجود دارد = مشکل این است که من چندین روز بازی کرده ام بنابراین مراحل با هم رقابت می کنند و بعد از اتمام هیچ مرحله ای وجود ندارد من این بازی را حذف می کنم و سپس بازی را انجام می دهم و دوباره حذف می کنم و دوباره بازی می کنم به همین دلیل به شما 1 دادم ستاره
بازی خوب و آرامش بخش بود تا اینکه به سطح نهایی رسیدم. من هیچ هدفی برای ملاقات ندارم و فقط در آنجا گیر کرده ام پس چه فایده ای دارد. بسیار ناامید کننده.
3D Farming Arcade ... یکی از محبوبترین سبکهای بازی اندرویدی بدون شک شبیهسازهای کشاورزی هستند. در این بازی یک شبیهساز نوآورانه
بازیش خیلی خفن
من عاشق بازی بودم برای بدون تبلیغات کافی است که من مطلقاً هرگز انجام نمی دهم و کاملاً در سطح 25 متوقف می شود بدون هیچ اخطاری یا توضیحی در مورد دلیل. خیلی افتضاح
FARMING MACHINES Use and maintain specialized farm machines in the simulator, from tractor to harvester CULTIVATION AND HARVEST Perform all kind
خسته کننده بود که به زمین های بزرگتر و کارهای دیگر نیاز دارید.
دورل کونی کسو
خوب ویژگی داره ریدم تو سر سازنده بازی