Post by mortsicanmakah on Feb 4, 2022 0:07:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tomb of the Mask ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tomb of the Mask IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ גבישים מחולל קוד רמות ▞▞▞
▞▞▞ Tomb of the Mask 2022 version ▞▞▞
זה פשוט אפליקציה נתקעת ולא להתקין
זה לא נותן לי לשחק כשאני רוצה לשחק אז אני מדרג את זה בדירוג כוכב אחד
הכל על המשחק הזה מדהים, הפקדים, הגרפיקה, המשחקיות. הכל. חוץ מהעובדה שביליתי יותר זמן בצפייה בפרסומות מאשר במשחק. בכל פעם שאתה מת במשחק אתה מקבל אפשרות להחיות על ידי צפייה בפרסומת, הייתי בסדר עם זה כי זה אומר שאתה לא מאבד אנרגיה, אבל כשהתחלתי להימאס מהפרסומות התמידיות שהופיעו בכל מקום אחר ופשוט החלטתי לחכות לכפתור ההפעלה החוזרת, קיבלה את פניי מודעה אחרת, ניסיתי פשוט לצאת ממנה בפעם הבאה, מודעה, לחצתי על רמה חדשה, מודעה, אפילו רק הפעלתי את המשחק ו(ניחשתם נכון) מודעה. אני חושש שאצטרך להסיר את ההתקנה.
זה משחק נחמד אבל הוא עושה משהו מוזר בפיגור מתקן את זה בבקשה
יותר מדי פרסומות. המשחק נחמד והכל, אבל על כל חצי דקה של משחק יש חמש של פרסומות וזה פשוט בלתי נסבל
משחק מגניב
המשחק הזה הוא ממש כיף, ממכר, וזה המשחק המושלם להפיג איתו קצת מתח.
Vol 14 Issue 42 by Weekly Link - Issuu
death mask במילון עברית - אנגלית - Glosbe
כיף אבל כל כך הרבה פרסומות.
Download Cyberika: Action Cyberpunk RPG APK - Latest version 1.5.1-rc436 for ... Tomb of the Mask · Talking Tom Gold Run · Stickman Trigger · Bowmasters
הפרסומת שראיתי בשביל זה לא דומה למשחק בפועל
המשחק כל כך קשה והפרסומות משעממות וחכו 17 דקות זה פשוט מטורף זה אחד המשחקים הגרועים ששיחקתי בחיי אבל זה עדיין מדהים שאתה יכול לשחק אבל אתה צריך סבלנות לזה אם אין לך בבקשה תעשה לא להוריד את המשחק הזה אתה תצטער על זה אני מוריד אותו 2 פעמים למעשה 3 ומוחק 2 פעמים ואם הייתי צריך מילה אחת כדי לתאר את זה הוא יגיד - קשה
זה כיף בהתחלה אבל אחריי זה לא כי יש פירסומות😑
משחק די כיף, זה טוב. עם זאת, שני דברים קריטיים הופכים את המשחק המהנה והמהנה הזה לאשפה. 1. המודעות. זה מעצבן לכבות את ה-wifi רק כדי שאוכל לשחק ללא הפרעה. קפוץ לי. 2. למה שמשחק כזה ידרוש אי פעם אנרגיה כדי לשחק? בהחלט מחריד. הוסר לאחר שנגמר לי האנרגיה.
טונות של מודעות. באופן אישי, אני שונא משחקים עם "צריך שתהיה לך אנרגיה כדי לשחק", אבל זה ברמה אחרת. רק 5 אנרגיה מקסימום, ואתה מקבל אחד כל 30 דקות. אז כדי לשחק 5 רמות (כל אחד לוקח בערך 30 שניות) אתה צריך לחכות 150 דקות.
מאוד משעשע, ועוד צרות, קשיים במשחק הזה אז אני אוהב את זה. 5 כוכבים על המאמץ שלך ליצור את המשחק הזה. תמשיך ליצור עוד משחקים. תודה!
די כיף אבל זה משחק שאתה צריך לשחק הרבה כדי לאהוב אותו
זה מיסחק נורה נורה טוב אבל הקטה הזה של ההנגרי ממש מאצבן אבל חוץ מזה המישחק ממש טוב ולכול יש בעיה עים הפירסומות שיסים על מצב טיסה זה מוריד את הפירסומות
משעמם בהקשר מסוים
הייתי אומר שזו חוויה מאוד מגניבה ומהנה אבל יש לי תלונה אחת. אני לא ממש אוהב את התכונה שרק כדי לשחק אני צריך לחכות כשעה עד שהטעינות האלה יתמלאו מחדש. אני מרגיש שזו רק עוד דרך לגרום לנו לצפות בפרסומות. בכל מקרה חוץ מזה שזה משחק די מגניב. תמשיך עם זה.
הורד את Tomb of the Mask עבור iOS (iPhone, iPad) - Anderbot
זה היה בסדר בהתחלה אבל אז זה לא נתן לי לזוז. כשהחלקתי זה לא נתן לי ללכת לשום מקום עד שניסיתי מספר פעמים. זה נראה כאילו זה רצה שאראה תוספות, כי זה לא נתן לי לזוז כשיש מחבט, קוצים וכו'. בבקשה תקן את זה.
זה משחק ממש כיף אני כל היום משחקת בוא אבל יש בזה המון פרסמות אז עשיתי 4 כוכבים!.
Stick! PDF - truglesslini27 - Google Sites
יש תמיד פירסומות
המשחק הזה נהדר אבל הוא קשה ומתישהו הוא מתקלקל
הרבה תוספות, מגן לא עובד כמו שהיית מצפה ממנו. בסך הכל צריך להיות 3.5 / 4. אני ממליץ על זה כי זה משעשע/מהנה בהחלט. מקווה שזה עוזר.
ובכן בתור התחלה המשחק טוב אני אוהב איך אתה צריך להחליק כדי להזיז את הדמות שאתה לא רואה משחקים כאלה. המלכודות הן ייחודיות והרמות לא קשות אבל יש כמה באגים במשחק שבהם אתה לא יכול להזיז את הדמות כשאתה מחליק ואתה מת כי אתה לא יכול להזיז את הדמות זה מתסכל ומחמיר במיוחד כשאתה ברמה גבוהה ואי אפשר תזוז ואתה מאבד חיים או במצב ארקייד/מצב אינסופי אבל מכולם המשחק טוב
המשחק הזה נהדר, אני אוהב את המשחק, סופר מהנה וממכר. הכמות העצומה של מודעות עם זאת הורס לחלוטין את החוויה, אשמח לצפות בכמה פרסומות כדי לקבל תיבה בחינם או מטבעות או חיים, אבל בעצם לעשות הכל, כולל יציאה וחזרה לאפליקציה לאחר דקה, מביאה למודעה. זה זוועה. גם לא עניין גדול אבל המשחק לא נותן לי להשתמש בחרט שלי מהנוט 9 שלי כדי לשחק, וזה לא הפסד גדול אני רק חושב שזה יהיה נחמד להשתמש בו במקום האצבע שלי
4.9 play icon 0 new Sausage Dog; 4.4 play icon 1 new Tomb of the Mask Neon; 4.5 play icon 3 new Hunting Simulator; 4.5 play icon 13 new Ice Queen
הפאזלים שלו מדהימים וזה משחק טוב לשחק אם אי פעם משתעמם או מחכה לחברים.
נהדר, אבל פרסומות... קיבלתי את המשחק הזה ממודעה, והסגנון והמשחק מדהימים כמו שפורסם, ושווים 5 כוכבים בפני עצמם, אבל פרסומות.. למשחק הזה יש הרבה, ויחד עם 7$ לשבוע פרימיום, זה נראה לי כמו תפיסת מזומנים ענקית.עצוב, כי זה משחק מדהים.
משחק נחמד אבל פשוט לכל דבר שאתה מנסה להכנס קופץ לך פרסומת. משחק לא אישי בכלל .
זאת האפליקציה הכי מטומטת בעולם!!!!!!!
סבבה לבינתיים
בהתחלה זה כיף וקל אבל אחר כך זה משעמם וממש קשה אתם יוכולים להתקין אבל אחרי כמה זמן זה כבר ישעמם אתכם
זה כיף, אבל די קל
האמת, משחק ממש כיף, הבעיה היחידה היא כמות הפרסומות. נִכשָׁל? צפה בסרטון כדי לנסות שוב. לא רוצה? פשוט עזוב ופתח שוב את אותה משימה, אבל תצטרך לצפות שוב במודעה אחרת. תפסיק לעשות את זה! זה הורס לאנשים את החוויה בזמן המשחק שלך. אם הם אפילו ישחקו הכל!
זה טוב אבל אני חושב שאתה צריך לשים רמת רגישות
סביר פלוס מינוס
הרבה פרסומות ו-5 החיים היו מעצבנים
המשחק הזה היה כל כך מעניין וכיף לשחק שהגעתי עד לרמה 300 אז מחקתי את המשחק והורדתי אותו מחדש נהניתי מאוד מהמשחק הזה משחק מעולה אני אוהב את העיצוב ובסך הכל אני בהחלט ממליץ להשיג אותו
Tomb of Ash | Facebook
כל כך הרבה מודעות ופיגור קבוע. עם זאת, המשחק עצמו מהנה למרות שהוא יכול להיות ממש מתסכל.